VÄLFÄRDEN

Ibland fort, ibland smygande, skärs det i välsamhället! Pensionärer får inte sin lovade skattesänkning, SL höjer priserna kraftigt samtidigt dom säljer ut delar på entreprenad Om vi nu skulle få för oss att det blivit bättre har vi fått för oss fel! Fler tåg trasas sönder samtidigt som Rödrockarna blir flera. Hissar står trasiga i veckor så handikappade ej kan färdas kollektivt. Bussarnas ventilation är under all kritik. Gamla slitna ryckiga bussar.

En individ lever på, ofta ibland under existens, folk har inte råd att hämta ut all helande medicin (det gäller mej personligen idag!  klådan) Rikedomen vi myglade till oss under o efter 2a Världskriget är väl slut eller bortmyglad av överheten till deras paradis. Hoppas dom går och trivs i sin tjuvade roll. Alkisar jagas med blåslampa över hela storstan ska ni veta tillika klena andra missbrukare, hetsjakten har pågått mer intensivt 1-2 år det ser jag själv för fan! då jag levt lever där nere.

nu bör jag vila så fortsättning ikväll gott folk!

HEJHOPPSTOCKHOLM

Skriv ett svar