VEM BLÖDER

Så sa en sprätt: ”du får inte gå på min gård eller genom den!”  Nähä då går jag vidare här på din gård.

Då tänkte jag vidare: -ja spelar Gura å sjunger ibland men önskar odla nån klätterväxt som fångar vinden!

Vinden! Vinden du är inte klok! Blåsa in detta här!

Ja ja tänkte ja å la på luren i svängen.

Bäddade ned mej i fantasin å önska

något att dricka.

2 kommentarer till “VEM BLÖDER”

 1. Marianne lyssnade förstås. Bra läst och talat men varför sjöng du inte med din vanliga röst? När du har så fin röst och Stockholmsdialekt till på…..! Vilken otrolig samhällsinsats situation Stockholm gör, 1000% mer än det sociala och alla ”missioner” har gjort, någonsin! Själva kärnan hos er, behöver sån vattning för den är ju stenhård efter alla sorger och bedrövelser i det här som kallas livet! Du komer ihåg Beatles sång, ”imagine” tror jag den heter Kram

  marianne fredag, maj 13 2011
 2. Kan inte Engelska texter för jag kan inte Engelska ja går på känslan.
  De va min peppade pipa som ljöd.
  Tidningens utveckling är enorm o jag åker med i svallvågen.
  Trevlig fredagskväll :)

  Johnny fredag, maj 13 2011

Skriv ett svar